16:15

Frövi IK

Referat: Sköllersta IF - Frövi IK

Årets första träningsmatch spelades i Hallsberg mot Sköllersta IF.
Vi gör en godkänd insats i vår första match för året. Första 20 är inte vår bästa period utan vi tappar lite i några positioner, är inte på tåna i alla positioner och bjuder på stora luckor och det nyttjar hemmalaget till att göra både 1-0 och 2-0. Resten av första halvlek står vi upp bra mot Sköllersta och vi viker inte ned oss vilket är glädjande. I andra halvlek får Sköllersta lite enkelt göra 3-0 (som blir slutresultat) redan i matchminut 52 men i övrigt så är matchen jämn spelmässigt och det finns flera ljusglimtar i vårt spel som vi tar med oss. I bland har vi fina läget att slå den avgörande passningen men säkrar och börjar om, visst vi håller bollen i laget men vi skall inte vara fega att gå framåt. Det hände mycket positivt under matchen och när vi kan vända spelet snabbt från vänster till höger och vice versa, vågar slå krossbollen, ta löpningar för varandra, bredda spelet, håller bollen inom laget och slår den avgörande passningen - ja då var vi mycket bra och det bådar gott inför kommande fotbollsäventyr.